Se hvad Paradise-vinderne har brugt deres penge på

Martin Dengsø har brugt pengene på at gøre sig gældfri og fået udlevet nogle drømme. Foto: TV3
Martin Dengsø har brugt pengene på at gøre sig gældfri og fået udlevet nogle drømme.
Foto: TV3

Igen i aften kan du se 11. sæson af Paradise Hotel, der kører over skærmen på TV3. Den deltager, der ender ud med at vinde, kan se sig selv gå fra hotellet med op i mod en halv million kroner. Men hvordan er livet som Paradise-vinder efter programmet er endt? NetAvisen har undersøgt, om nogle af de tidligere vindere stadig har penge på kontoen efter rampelyset er slukket.

Jeg havde en gæld, der lige skulle betales, og så havde jeg et tatoveringsprojekt på ryggen til 30.000, og så har jeg lige brugt de sidste på en bil.
Martin Dengsø, sidste års vinder af Paradise Hotel

Martin Dengsø, der vandt programmet sidste år, vidste lige, hvad pengene skulle bruges på.

– Jeg havde en gæld, der lige skulle betales, og så havde jeg et tatoveringsprojekt på ryggen til 30.000 kroner, og så har jeg lige brugt de sidste på en bil, fortæller den tildligere vinder.

Det er dog ikke alle vinderne, der har valgt at bruge pengene med det samme. Nicolas Butler, der vandt sæson 9 har valgt at gå i en anden retning end Martin. Han har valgt ikke at bruge alle pengene.

– Selvfølgelig har jeg brugt lidt af pengene på en rejse, men ellers er resten sat ind på min opsparing. Jeg ville selv være rigtig ærgerlig over, hvis jeg havde spenderet alle pengene væk og sidde tilbage med nul og niks. Men de andre må selv om, hvad de gør, siger vinderen af 9. sæson

Klik på billedgalleriet og se Martins kæmpe tatovering 

Læs Også: Paradise Hotel mangler hor og Amalie-faktor

Bankerne: Få noget rådgivning

Det kan være et stor udfordring at komme i besidelse af så klækkelig en sum, som en halv million kroner er. Derfor rådgiver bankerne vinderne til at tænke sig om, hvad pengene går til. Jyske Bank gør sit for at hjælpe de nyudklækkede vindere.

–  Vi tilbyder vores kunder at gøre brug af vores formuerådgivere i Private Banking, som kan hjælpe med at afdække kundens behov og ønsker med den store gevinst. Vi hjælper desuden med at afdække kundens risikovillighed og dermed sørge for, at pengene ikke bliver placeret i produkter, der får afgørende negativ betydning for kundens dagligdag på sigt, fortæller chefen for Nordea Private Banking, Hans Henrik Klestrup.

Læs også: Der bliver ingen Paradise-tvillinger i denne omgang

Dog er det ifølge Nordea langt fra alle vindere, der opsøger hjælp hos bankerne. Det kan derfor være svært for bankerne at give den hjælp, som de gerne vil.