16-årig dansker tævede Sverige, Norge og Finland

Mens det danske fodboldlandshold lørdag spillede uafgjort mod Norge, så lykkedes det en dansk teenagedreng at skaffe Danmark lidt fodboldsucces.

Mens det danske fodboldlandshold lørdag spillede uafgjort mod Norge, så lykkedes det en dansk teenagedreng at skaffe Danmark lidt fodboldsucces.

Det danske landshold måtte lørdag tage til takke med uafgjort mod Norge. Uafgjort var dog ikke nok for 16-årige Adel Daher fra Glostrup, som slog både Sverige, Norge og Finland – her foregik kampen dog ikke på grønsværen, men på storskærm til FIFA’s nordiske mesterskab for fodboldturneringer på spillekonsollen PlayStation.

Ud af de 511 andre deltagere var det Adel Daher, som i finalerunden skulle kæmpe mod både Sverige, Norge og Finland. Her fik han i finalekampen mod Sverige demonstreret sine evner med en spillekonsol, da han vandt 3-2. Og nu kan den unge gymnasieelev se frem en betalt tur til verdensmesterskabet i Barcelona og muligheden for store præmier. Og dét er noget, han glæder sig til.

»Jeg glæder mig ekstremt meget. Det er virkelig stort. Det er faktisk det største, jeg nogensinde har opnået inden for FIFA,« siger Adel Daher.

Store præmier på spil

Og det er ikke småting, man kan vinde i Barcelona. Den heldige person, der kan kalde sig vinder af FIFA International World Cup 2011, kan nemlig se frem til en pengepræmie på ikke mindre end 100.000 kroner. 

Skulle det ikke være nok, så får vinderen også mulighed for at møde et af sine store idoler. En del af præmien er nemlig, at vinderen får lov til at være personen, der overrækker prisen, når FIFA kårer Årets Fodboldspiller til FIFA Galla 2011.

Med sin rutine inden for spillet burde Adel Daher kunne klare sig godt. For selvom han blev den suveræne vinder ved det nordiske mesterskab, har han faktisk ikke trænet ekstraordinært meget op til konkurrencen.

»Jeg går på gymnasiet, så jeg har ikke haft så meget tid til at spille. Men jeg har spillet FIFA siden 2008, så jeg har rutinen i mig.«

Foruden den gratis rejse til Barcelona kunne Adel Daher også tage en kæmpemæssig pokal med sig hjem fra konkurrencen, som blev hold i Fodboldfabrikken i København. Verdensmesterskabet finder sted til sommer.

FIFA har efterfølgende ændret det endelige sted for verdensmesterskabet til Los Angeles, USA.

Læs mere:

Bliv fan af EA Sports og FIFA-spillet på Facebook
Læs mere om FIFA Interactive World Cup (engelsk)

3 Responses to "16-årig dansker tævede Sverige, Norge og Finland"