DSB indsætter ekstra tog op til X Factor finale

Jyder der har forvildet sig til København kan ånde lettet op - de skal nok komme hjem igen efter X Faktor finalen, for DSB har indsat ekstra toge mellem Jylland og Køben

Jyder der har forvildet sig til København kan ånde lettet op – de skal nok komme hjem igen efter X Faktor finalen, for DSB har indsat ekstra toge mellem Jylland og København.

Der kan opstå kaos i propfyldte tog med jyder, der skal til X Factor finalen i parken. Derfor har DSB indsat flere toge mellem Jylland og København i aften.

“Vi forventer, at der bliver et stort pres på togkørslen i aften. Rigtig mange mennesker tager toget for at se X factor finalen i Parken. Derfor har vi sat fem ekstra togafgange ind. Samtidig har vi sørget for ekstra togsæt på vores normale afgange,” siger Jannik Preisler, der er pressevagt hos DSB.

Men trafikkaos kan nok ikke helt undgås. For selvom DSB indsætter flere regionaltog, skal man regne med, at S-togene vil være godt fyldte i aften. DSB har nemlig ingen planer om at sætte ekstra S-tog ind.

Ikke ekstra busser
Heller ikke hos busselskabet Movia har man besluttet at sætte ekstra busser ind, selvom op i mod 40.000 tilskuere vil strømme til Parken.

 
“Vi sætter ikke ekstra busser ind i aften. Det gør vi kun, hvis arrangørerne af arrangementer i Parker henvender sig til os og beder os om det. Og det er der ingen, der har gjort,” siger Line Riis, der er kommunikationsmedarbejder i Movia.