Firmaer: Stem på Allan Simonsen

'Spurven flyver igen, vi er vilde med dig Allan', skriver Carlsberg på sin facebookside.
‘Spurven flyver igen, vi er vilde med dig Allan’, skriver Carlsberg på sin facebookside.
Allan-Simonsen-feberen raser. Gang på gang bliver den tidligere landsholdsspiller stemt videre af seerne i det populære danseprogram. Men det er ikke kun privatpersoner, der er vilde med fodboldlegenden.
»Spurven flyver igen, vi er vilde med dig Allan«, skriver Carlsberg på sin facebookside.
»Carlsberg støtter fodbold både i Danmark men også i resten af verdenen. Vi sætter vores stemme på Allan, fordi han er en af Danmarks største fodboldlegender,« forklarer Rasmus Bentsen, der er brandingmanager for Carlsberg i Danmark til EB.dk.

Ølfabrikanten mener ikke, at det er et problem, at de som virksomhed støtter en deltager i et underholdsningsprogram. Til EB.dk fortæller Rasmus Bentsen, at Carlsberg muligvis også vil gøre det igen:

»Hvis en anden fodboldlegende som f.eks. Michael Laudrup stiller op i ‘X Factor’, så støtter vi da selvfølgelig også ham«.
Den eneste rigtige vinder

Firmaet CoolStuff.dk har også vist sin støtte til Allan Simonsen på Facebook.

»Allan Simonsen, en dansende Jedi? Stem på den eneste rigtige vinder af vild med dans i aften, Allan Simonsen!«, det skriver Markedsføring på Twitter.
Flere kendte støtter også fodboldlegenden. Eksempelvis har bloggeren for Berlingske Anna Sophia Hermansen og musiker Mikael Simpson også opfordret til at stemme Allan Simonsen videre.
Vild med dans har nu kørt i 10 sæsoner. Der er seks par tilbage i konkurrencen.