– Ved at tilbyde hjælp indenfor så mange opgaver/problemer, ønsker vi at gøre det lettere for folk at få hjælp til deres problemer, uden at de selv skal søge på google efter hjælpere, men i stedet bare oprette en opgave, og få hjælperne til at komme til dem.
Sådan siger Claus Madsen, der er en af grundlæggerne af Taskbuddy. Taskbuddys funktion er at gøre det muligt for den enkelte person at gøre det job, de ønsker udført tilgængeligt, så alle de private eller virksomheder, der måtte ønske at ansøge om jobbet, har mulighed for det. Især udsigten til at hjælpe arbejdsløse og studerende, er en væsentlig faktor.
Læs også: Historiske konkurstal kan inspirere nye iværksættere
De studerende og arbejdsløse skal hjælpes
Til trods for at folkene bag Taskbuddy har flere mål med deres portal, er en af de helt væsentlige mål at skabe flere jobs.
-Vi vil også gerne sætte flere personer i arbejde. Med så mange studerende og arbejdsløse, er det altid attraktiv jo mere arbejde der udbydes. Derfor håber vi, at de studerende og arbejdsløse, vil have interesse i at løse opgaver, og på den måde tjene nogle penge.
Claus Madsen er dog godt klar over, at dette hverken fjerner arbejdsløsheden, eller redder alle dem, der sidder med studiegæld, men det er skridt i den rigtige retning.
– Taskbuddy vil hjælpe på arbejdsløsheden og give studerende muligheden for at have flere penge på lommen hver måned. I hvor stor omfang serviceportalen vil hjælpe, kan jeg ikke sætte nogle tal på, det afhænger af, hvor mange opgaver som bliver udbudt, samt hvor stor interessen for at hjælpe og tjene penge er.
-Vi vil også gerne sætte flere personer i arbejde. Med så mange studerende og arbejdsløse, er det altid attraktiv jo mere arbejde der udbydes. Derfor håber vi at de studerende og arbejdsløse, vil have interesse i at løse opgaver, og på den måde tjene nogle penge
– Claus Madsen, Co-founder af Taskbuddy.dk
Læs også: Unge iværksættere flytter sammen
Taskbuddy er til alle for alle.
Taskbuddy er blevet skabt ”til alle for alle”. Netavisen har spurgt en række personer af forskellig alder, køn og bopæl, og mange af dem, ville benyttet sig af tilbuddet.
Ifølge Ali Al Alzari, der er 21 år gammel og studerende kunne det være en god ide, men han mener, at det er vigtigt at passe på.
– Jeg kan godt se det positive ved at lave småjobs til arbejdsløse eller studerende, men jeg ved også godt, at dem der skal ansætte dig stadig skal være opmærksom på, hvem du er, hvad du laver etc. Jeg havde da ikke bare ansat en eller anden fremmed, som skal passe mit barn. Der skal man finde den rigtige og lave baggrunds tjek osv.
Ifølge Claus Madsen skal man også passe på med snyd, men han mener platformen vil være med til at skabe troværdighed.
-Vi vil rigtig gerne skabe en platform, hvor man kan stole på personen i den anden ende. Vi er en hjemmeside der udelukkende prøver at skabe de bedste rammer for brugerne. Man kan anmelde de forskellige oplevelser man har haft, hos de forskellige brugere og på den måde opbygge troværdighed gennem siden. Samtidig er det vigtigt at slå fast, at vi ikke deltager aktivt i processen mellem parterne, specielt fordi vi går til projektet med den indstilling af folk vil hinanden det bedste.