Sidste chance for billige bryster

>

Hvis du drømmer om større bryster, færre rynker og mindre hår de forkerte steder, skal du skynde sig at bestille tid hos plastikkirurgen. Fra 1. april bliver det nemlig dyrere at blive skønnere.

»Vi har haft travlt og kommer helt sikker til at arbejde til langt ud på aftenen onsdagen og torsdag,« siger Jesper Nygart, der driver Nygart Privathospital i København

Prisstigningen skyldes, at Skat fra 1. april pålægger moms på mange kosmetiske behandlinger. Og med behandlinger, der bliver 20 procent dyrere om to dage, strømmer patienterne til. Det har skabt flaskehalse og travlhed hos privathospitaler og klinikker over hele landet.

Det koster at blive skøn

 »Fra 1. april er det kun behandlinger, der har til formål at forebygge, diagnosticere, behandle og så vidt muligt helbrede sygdomme, som kan slippe for momsen,« siger jurist i Skatteministeriet, Michael Bisgaard.

Det betyder, at brystforstørrelser, fyldning af rynker og laserbehandlinger bliver set som behandlinger med skønhedsmæssige formål og bliver derfor pålagt moms.

Hos Nygart Privathospital er det særligt ønsket om at få rynkerne fyldt ud, der trækker patienterne til inden prisen stiger.

Fakta: 
Brystforstørrelser med såkaldt Makrolane, som er et sukkerstof, der sprøjtes ind i brysterne, bliver pålagt moms. Derimod bliver brystoperationer, hvor der lægges silikone i bryster, fritaget for momsen.

Læs også:
Mænd vil have plastikkirurgi
Skuespiller: Botox hører til Hollywood

One Response to "Sidste chance for billige bryster"