An Ivy: Vi vil være Danmarks slipsekonger

anivy
An Ivi vil være Danmarks slipsekonger.
foto:www.anivi.com

Alexander Bach Gram vandt for nyligt prisen som Danmarks bedste mandlige modeblogger. Udover denne fornemme pris er han også medejer af virksomheden An Ivy. Sammen med hans partner Nikolaj Dylsing Olsen, der også er indehaver af Dylsings.com, mener Alexander Bach Gram at de er på vej til at overtage slipseverdenen, men opstarten er rigtig hård.

–  Selvfølgelig krævede opstarten meget arbejde. Især at finde den rette producent og den efterfølgende kommunikationsprocess tog tid. Heldigvis lykkedes det at finde producenten, der kunne varetage vores ønsker og krav. I oktober 2013 kunne vi derfor lancere vores webshop.

Anders Friis, der er en af grundlæggerne bag den meget succesfulde app ”Check ud”, er enig i det kræver utrolig meget.

-Det kræver, at man brænder for det man laver og er villig til at arbejde rigtig meget. Derudover har jeg erfaret at man skal være god til at træffe de rigtige beslutninger, og samtidig lære af det når man træffer de forkerte. Derudover skal man være villig til at satse, og det er noget som er svært for mange danskere, siger Anders Friis.

Målet med An Ivy er klart. Vi vil selvfølgelig være Danmarks slipsekonger, ingen tvivl om det. Jeg føler da også vi er nået et godt skridt på vejen allerede, men vi vil meget mere end det. Vi vil etablere os som brand og med en produktportefølje, der også rækker ud over slips. Et projekt vi bestemt allerede arbejder med. – Alexander Bach Gram, Co-founder af An Ivy

Læs også: Unge iværksættere flytter sammen 

 Kendte personer lavede larm

Ifølge Alexander Bach Gram er det vigtigt at blive promoveret bedst muligt, og her har An-ivy været dygtige og heldige. Erik Sviatchenko fra fodboldklubben FC Midtjylland og hans far Sergei, der sammen ejer Close Up And Private, var de første der hjalp de unge mænd. Siden hen har det promonente blad Euroman haft slipset med, og også Go’morgen Danmark har haft slipset med i programmet.

-Go’ morgen Danmark skaber opmærksomhed. Vi så det da Frederik Lentz Andersen præsenterede vores slips derinde, og vi så det da jeg selv var derinde og snakke om modeblogprisen. I Go’ Morgen Danmark når vores “budskab” ud til et bredt publikum, og vores brand har fået et ekstra boost de gange vi har optrådt derinde.

Læs også: Røde kors: Giv virksomhederne fradrag for førstehjælp

Upcoming slipsekonger

Selvom der har været massere af hype og succes for de to unge mænd og deres fælles projekt, er det slet ikke nok. Der er kun et mål, og det er at nå toppen.

–  Målet med An Ivy er klart. Vi vil selvfølgelig være Danmarks slipsekonger, ingen tvivl om det. Jeg føler da også vi er nået et godt skridt på vejen allerede, men vi vil meget mere end det. Vi vil etablere os som brand og med en produktportefølje, der også rækker ud over slips. Et projekt vi bestemt allerede arbejder med.

De unge mænd har altså styr på hvor de vil hen, og Alexander Bach Gram har et råd til alle der også ønsker at blive iværksættere.

– Kast dig ud i det! Vi har nydt godt af at starte virksomhed som sideprojekt til vores universitetsstudier. På den måde er du ikke afhængig af at skulle trække løn ud fra virksomheden hver måned, men i stedet kan du lade din virksomhed vækste. Så går du med en drøm om at prøve lykken med en virksomhed, skal du bare kaste dig ud i det! Og husk at du gerne må drømme stort! Lad dig ikke bremse.