Derfor vælger unge Ørestad Gymnasium

Af: Nanna Martensen, Louisa Hayman, Louise Dalsgaard

Johannes Koch, 17 år

Hvorfor valgte du Ørestad Gymnasium?

Jeg havde hørt, at det var et high tech gymnasium, der skulle være svært at komme ind på. 

Det var en af de bedste dage i mit liv da jeg fik ansøgningen – jeg glædede mig bare til 3 års ”awesomeness”.   

Hvorfor er det et godt gymnasium?

Der er lækre faciliteter med runde former og store åbne rum og lokaler. Det gør det til et meget roligt gymnasium. 

For mig påvirker omgivelserne den måde, jeg lærer på. Jeg føler mig bedre tilpas i et stort rum med højt til loftet end i små klasseværelser. Det er også meget lettere at modtage undervisning, når omgivelserne er pæne. Jeg har i hvert fald haft meget lettere ved at kunne følge med i timerne på Ørestad Gymnasium, end da jeg gik i 10. klasse og folkeskolen. 

Tone Ottilie Frederiksen, 16 år

Hvad fik dig til at vælge Ørestad Gymnasium?

Jeg valgte det helt klart på grund af mediefagene. Det ligger virkelig i højsædet her. Vi laver ikke bare film i mediefag, vi laver også film i de andre fag. Det er virkelig fedt, og vi lærer at bruge film på så mange måder. 

Hvorfor er det et godt gymnasium?

Jeg er helt vildt positivt overrasket over, hvor godt det er. Jeg havde ikke så høje forventninger inden, jeg startede. Mediefagslinjen er ret kreativ på nogle punkter. Man lærer at tænke på en anden måde, end man er vant. På medielinjen lærer vi at formidle noget fagligt i et andet medie. Man skal ikke bare skrive en aflevering.

Martha Kring Lilja, 17 år

Hvorfor valgte du Ørestad Gymnasium?

Jeg er meget interesseret i medier og havde hørt, at medielinjen på Ørestad skulle være den bedste og skulle have de bedste lærere. 

Jeg havde også hørt, at der skulle være rigtig godt teknisk udstyr. Det gør det meget anderledes fra andre mere traditionelle gymnasier, fordi der også er mere gruppearbejde, og jeg kan ret godt lide, at der bliver lagt meget vægt på at kunne samarbejde.  

Jeg kunne også ret gode lide ideen om, at bygningernes design var så åbent og anderledes, og at der bliver lagt meget vægt på at kunne samarbejde.  

 Hvorfor er det et godt gymnasium?

Jeg synes, at lærerne er gode til at bruge de IT-systemer, vi har, og på den måde gør de undervisningen spændende og anderledes. Og så er bygningernes design åbent og anderledes, og jeg kan godt lide, at det hele er så nyt og lyst.