Kvinder vil have sprøjteorgasmer

Fænomenet sprøjteorgasmer har fundet vej ud fra landets gemte og dystre swingerklubber, og ud til den brede befolkning 

Fænomenet sprøjteorgasmer har fundet vej ud fra landets gemte og dystre swingerklubber, og ud til den brede befolkning 

Først var der klitoris orgasmer, så kom der g-punktsorgasmer, og nu er det sprøjteorgasmer kvinderne skal stræbe efter.

Det nyeste seksuelle modefænomen, der har sneget sig ud fra de danske swingerklubber, er sprøjteorgasmer. Det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder har igennem længere tid mærket den stigende interesse ved, at de modtager flere forespørgsler om artikler, der handler om sprøjteorgasmer. Den bedste måde at spore en ny seksuel tendens er dog igennem de erotiske noveller, de modtager på bladet, siger redaktør på Tidens Kvinder Lene Byriel.

Mænd vil se resultater
Sprøjteorgasmerne er dog ikke kun populære blandt kvinderne, deres partnere får også en stor tilfredsstillelse ud af det.

»En af de ting der gør sprøjteorgasmer så populære, det er, at mænd ofte er præstationsorienterede og det vil sige, at kommer der et fysisk bevis for, at de gør noget ved kvinden som har en effekt på hende, så bliver de fleste mænd meget meget stolte,« siger Lene Byriel.

Al den snak om sex
Sprøjteorgasmer, eller som det mere korrekt bør kaldes, kvindelig ejakulation, har ifølge Lene Byriel været moderne i flere år i swingermiljøerne, men har nu også fået sneget sig ud fra bordeaux, velourbeklædte rum i Valby og ud i de almindelige soveværelser.

»Der bliver snakket mere og mere om sex, og medierne begynder at gå ud og lave reportager i swingerklubber og Bubber tager i swingerklub, så der bliver talt meget mere om sex i det offentlige rum nu,« siger Lene Byriel

Den kvindelige ejakulation er en form for orgasme, hvor der udskilles en mængde klar væske fra kvindens skede. Det menes, at væsken kommer fra nogle små kirtler, der sidder i kvindens skede.

»En sprøjteorgasme er ikke nødvendigvis bedre end en almindelig orgasme, det er en teknisk ting,« siger Lene Byriel

Faktaboks:
Det menes, at langt størstedelen af kvinder med den rette træning er i stand til at ejakulere under orgasme.
Nylige studier blandt kvinder viser, ifølge Tidens Kvinder, at:
• 54-60 % har oplevet en form for sprøjtning i forbindelse med orgasme
• 13 % ejakulerer indimellem, dog ikke så ofte
• 6 % har regelmæssigt kraftige ejakulationer

Læs mere:

Så det sprøjter

A & G-punkts sprøjteorgasme teori kursus