Mænd vil have den ad bagindgangen

»Jeg kan sige dig nu, hvad det næste store hit bliver. Det bliver mænd, der får noget op i numsen. Det er det næste store modefænomen,« siger redaktør på det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder, Lene Byriel.

Tidens Kvinder spår, at det nye store inden for seksuelle modefænomener, der når ud til den brede befolkning, er kvinder, der spænder en strap-on dildo på, og tager deres mænd.

»Der ligger altid en fascination i at bytte roller,« siger Lene Byriel.

En anonym mand skriver i et debatforum på hjemmesiden Oestrogen.dk om sin oplevelse med at bytte rolle med sin partner:

»Ja, jeg synes, at det er super lækkert at bytte roller, og synes at flere mænd skulle prøve at lade sig blive taget og lade sig underkaste. Den følelse at blive taget af en stor påspændings-dildo er helt ubeskriveligt, at miste kontrollen og at give sig hen til ens partner,« lyder det på sitet.

Erotiske noveller fortæller sandheden
De nye seksuelle modefænomener får Tidens Kvinder tre steder fra. Det første er henvendelser fra læserne, om emner de gerne vil læse mere om i bladet. Det andet er, at de får spørgsmål til deres brevkasse. Den tredje og vigtigste kilde til at spotte de nye tendenser, er dog ifølge Lene Byriel via de erotiske noveller, deres læsere sender ind. 

»De er en meget god måde at måle, hvad der er oppe i tiden. Det her er fantasier, folk skriver. I fantasien er alt tilladt, så det vil sige, at hvis der lige pludselig kommer en strømning, der handler om pigesex, sprøjteorgasme eller som nu strap-ons, så får vi en rigtig god fornemmelse af det, for så begynder der at komme flere og flere noveller om emnet,« siger Lene Byriel.

En transformerende oplevelse
Sexolog Katrine Berling skriver på sin hjemmeside, at det at bytte om på rollerne i parforholdet kan åbne op for helt nye samtaler. Hun fortæller også, at det at bytte roller kan være en fantastisk oplevelse, både for manden og kvinden, fordi kvinden kan tage kontrollen og manden kan afgive den. I de fleste sexstillinger er det manden, der har kontrollen, men i legen med en strap-on, er det, kvinden der styrer.

Lene Byriel, fortæller om en artikel hun lige har læst, hvor en kvinde fortæller om sin første oplevelse med en strap-on.
 
»Det var så voldsomt. Hun kaldte det en transformerende oplevelse. Det at være i den rolle, hvor hun tager en mand, og den sårbare rolle manden er i, og den styrke det gav hende at tage ham. Og det bånd det skaber imellem dem,« fortæller Lene Byriel

Læs mere:

Kvinder vil have sprøjteorgasmer

Vi kan knalde os til en bedre arbejdsdag