TV: Store muskler og små bikinier

Af: Marie Hein Plum og Mette Sørensen

Den står på store muskler og spray tannet hud, når fitnessmodeller fra hele verden mødes i Tivolis koncertsal for at vise deres kroppe frem til årets World Beauty Fitness and Fashion-show. Deltagerne stiller op i forskellige kategorier, og i kategorien Diva Fitness Models har fitnessmodellen June Lehnsbo valgt at stille op. Hun har trænet hårdt og levet på en stram diæt for at opnå den ønskede muskelkrop.

Kylling og ris

Op til showet har June Lehnsbo trænet seks dage om ugen og kun spist kylling, ris og grøntsager. Derudover har hun undgået salt, og to dage inden showet har hun droppet vand for på den måde at tabe vægt i væske. Dehydrering er en velkendt metode blandt deltagerne, og kan give et vægttab på 4-5 kilo, fortæller hun. Udover den intense træning og sparsomme ernæring har deltagerne også brugt kræfter på styling. De har både købt nye bikinier og stiletter og har også fået lagt et godt lag brun farve på huden. Det får nemlig musklerne til at stå tydeligere frem, fortæller den 34-årige fitnessmodel fra Nørrebro.

Læs også: Så meget kræver det at få en hot sommer-numse

Kræver benhård disciplin

At være fitnessmodel er ikke for hvem som helst. Det kræver, at man kan kontrollere sig selv og leve efter en stram og disciplineret trænings- og kostplan. Men for June Lehnsbo er det netop kontrollen og de stramme regler, der tiltaler hende,

-Det der med at følge en diæt og træne så meget, det kræver meget selvdisciplin. Men jeg trives bedst under kontrol.