TV: Fyringer uden fyringssedler

I den amerikanske tøjkæde, Abercombrie and Fitch, er udgroninger i håret bandlyste - de kan resultere i, at man frem over ikke bliver sat på vagtplanen.

I den amerikanske tøjkæde, Abercombrie and Fitch, er udgroninger i håret bandlyste – de kan resultere i, at man frem over ikke bliver sat på vagtplanen. Og det gælder selvom man arbejder på butikkens lager

Hvis man vil være ansat i den amerikanske koncept-butik, Abercrombie & Fitch er kravene høje. Og det gælder selvom man bare er ansat som lagermedarbejder. Man skal konstant se godt ud, rette den mindste skønhedsfejl og købe butikkens dyre tøj. Og det kan altså blive en dyr affære. Specielt hvis man ikke retter sig efter butikkens krav. Man kan nemlig risikere at miste sit job. Ellere rettere: sine timer.

Hos Abercrombie and Fitch bliver man nemlig ikke fyret. Men hvis man ikke makker ret, bliver man bare taget af den næste vagtplan.

HK har forgæves forsøgt at tale med butiks-kæden. Men hovedkontoret gemmer sig bag en dækadresse, og der er derfor ikke lykkedes HK at gøre noget ved sagen.

Se indslaget her

Af: Cecilie Debell og Katja Brandt Andersen