Vejdirektoratet har lanceret ny App

Vejlefjord, Kolding fjord og Lillebælt er alle en del af trekantsområdet, hvor man til dagligt døjer med voldsom trafik. Vejdirektoratet har derfor lanceret en ny gratis App i samarbejde med Danmarks Radio, der skal give hurtig information om trafikken til bilisterne.

 
Christian Von Huth, der er hovedansvarlig i App afdelingen hos Vejdirektoratet håber på at App’en vil hjælpe bilisterne i trafikken:
 
”Det er en APP der selvfølgelig er lavet med henblik på bilisterne i trekantsområdet, fordi vi ved at der er meget trafik i området. Vi håber på at det kan være en hurtigere måde at komme med information om trafikken på”
 
Mindre trafik
 
På App’en kan man med et enkelt knap lytte til P4’s seneste trafikmeldinger fra P4 trekanten og  ringe direkte til trafikinformationscenteret, da nummeret er registeret i selve App’en.
 
Derudover viser App’en ændringer i trafikken, som hos nogle  kan betyde længere rejsetid. Derfor kan App’en også være med til at skabe mindre trafik, da nogle måske vælger, inden de sætter sig i bilen, at køre en anden vej:
 
”Vi har fået tilbagemeldinger om at folk kigger på trafikken også har taget en omvej”
 
Christian Von Huth tilføjer til sidst at Vejdirektoratet ikke har valgt at markedsføre eller reklamere med App’en endnu, da de i første omgang vil teste og se om der er fejl og mangler.