Weekendens vejr: Kom ud i solen lørdag

På trods af en overskyet og trist fredag morgen, er der ikke nogen grund til at gemme picnickurven væk. Lørdag ser ud til at blive en lun forårsdag

På trods af en overskyet og trist fredag morgen, er der ikke nogen grund til at gemme picnickurven væk. Lørdag ser ud til at blive en lun forårsdag

Selv om fredag morgen startede lidt trist, skal man ikke opgive alt håb. Det kan nemlig betale sig at finde spadserskoene, og måske tilmed de moderigtige solbriller, frem.
København og Nordsjælland kan nemlig se frem til temperaturer på i hvert fald 15-16 grader i morgen.

Så hvis man har planer om at tage på skovtur, kunne det være en god idé at søge nord- eller vest for København i morgen. Her finder man nemlig de luneste temperaturer, mens det er køligere nær kysterne.

Blandet weekendvejr
Vejret i dag bliver heller ikke helt værst, på trods af den lidt triste morgen. Det fortæller vagtchef ved DMI, meteorolog Thyge Rasmussen.

»I dag forventer jeg, at temperaturen kommer op på 13-14 grader i Nordsjælland og Københavnsområdet, fordi det klarer op i eftermiddag med nogen sol,« fortæller han.
 
Lørdag kommer til at starte skyet efter lidt småregn i nat, men vejret skulle klare op i løbet af formiddagen. København og Nordsjælland kan derfor se frem til 15-16 graders varme, mens man lokalt kan komme helt op på 18 grader i Nordsjælland.

Søndag bliver en mere kølig affære med chance for regn og temperaturer på maks. 12 grader.
Det kunne derfor være en god idé at komme ud lørdag, selv om man på søndag kan køre gratis med S-tog i anledning af DSB’s månedlige ”gratis søndag” dag.

Læs
Rekorddagen bliver afløst af helt andet vejr
Flere steder kan få over 20 grader i morgen