Alternative transportmidler til sightseeing i København

Skal du en tur til København, og vil du gerne rundt i de små gader og se de forskellige attraktioner, ja så behøver du ikke nøjes med at tage metro eller bus. Vi har på navisen.dk kigget nærmere på, hvilke transportmidler, der egentlig er til rådighed i København.
 
 
Alternativer til den offentlige transport
 
 
Wonderful Copenhagen tilbyder flere alternativer til den sædvanlige offentlige transport i København. Hvorfor ikke leje en lille el-bil, når du skal ud forbi Langelinie og se Den Lille Havfrue. Selvom bilen mest af alt ligner en golfbil, så er den både nem at køre og endda miljøvenlig. Bilerne udlejes hos By Cart og er udstyret med en ipad og interaktivt gps-system med ruter til de største turistattraktioner.
 
Vil du derimod at indånde den friske havluft, kan du tage med havnebussen, der sejler helt fra Langelinie til Det Kongelige Bibliotek, og bruges af flere som en sightseeingrute. Og så kommer du af sted for det samme som for en billet med bussen.
 
 
København som cykelby
 
 
Flere af Københavns hoteller er begyndt at udleje cykler til turister. På den måde kommer du let omkring i byens gader, og du beslutter selv hvornår og hvor turen skal gå. Cyklerne udlejes med hjelm, lygter og kurv til både voksne og børn, og man kan endda få børnesæder.
 
Er du glad for ideen om at se København fra jernhesten, men i tvivl om du selv kan finde rundt i byen, så kan du hoppe med på Copenhagen Tours guidede cykeltur rundt i byen. Her vil du se seværdigheder og få fortalt spændende historier om København. Turen varer cirka tre timer, og du vil komme med rundt til ukendte baggårde og andre steder der viser Københavns charme. Du kan vælge mellem en daglig, planlagt tur og en tur efter dine egne personlige ønsker. 
 
Ønsker du ikke selv at trampe i pedalerne, men vil stadig se København fra cykelhøjde, så prøv en af Copenhagen Rickshaws, også kaldt cykeltaxaer i folkemunde. Det er originale indiske rickshaws, bygget om til dansk standard. De har ingen faste holdepunkter, men skal ligesom enhver anden taxa prajes med et vink eller pift.
 
 Giver solens varme dig romantiske tanker, så kan du altid tage en tur forbi Dyrehavsbakken i Klampenborg og leje en hestevogn. Her kan du sidde og nyde skoven kun med lyden fra hestehove.
 
 
Læs også: