Astrolog om kommunalvalget: “Folk vil gå i flæsket på hinanden”

Astrologi

Katarina Siig Søderberg & Margit Lundø Jensen

Stjernerne varsler konflikt omkring kommunalvalget den 19. november. Det fortæller astrolog Karl Aage Jensen, der før har afsløret, hvem der ville blive Danmarks nye statsminister.

– Venus og Pluto står samme sted på himlen klokken 9 om aftenen den 19. november, når valget går i gang, og det tyder på, at der bliver kamp. Jeg tror, at København bliver et af de steder, hvor der bliver hård debat, og folk vil gå i flæsket på hinanden, fortæller Karl Aage Jensen, der til daglig lægger horoskoper om alt fra personlige begivenheder til politik og trafik.

Samtidig fortæller stjernerne ham, at der er en lille mulighed for, at Dansk Folkeparti får deres første borgmesterpost et sted i landet.

– Jupiter er hersker over ascendanten, som står i skytten, og den står i krebsen, som står for fædrelandet. Det er derfor, at Dansk Folkeparti kan få en borgmesterpost nu. Men det bliver ikke mere end én. Hvis de ikke får posten med de aspekter, der er nu, så tror jeg aldrig, de får den, siger Karl Aage jensen.

Valgforsker om profetien

Valgforsker Eva Sørensen på Roskilde Universitet er ikke afvisende for, at Karl Aage Jensens forudsigelser kan gå i opfyldelse.

– Når han siger, at der vil komme konflikt i Københavns Kommune, så er det en sikker vinder. Det er der nemlig altid, forklarer Eva Sørensen og fortsætter:

– Han kan også godt have ret i at Dansk Folkeparti får deres første borgmesterpost. De er blevet mere stuerene, og det betyder, at andre partier kan være villige til at arbejde sammen med dem. Så det er slet ikke utænkeligt.

Karl Aage Jensen har lagt horoskopet for København ud fra borgerrepræsentationens indførelse den 31. januar 1839 klokken 13.30.