Danskerne vil hente sine pakker i skuret

Hent din pakke i din garage, dit legehus eller drivhus i stedet for at skulle hele vejen til posthuset. Det bliver stadigt et større hit blandt danskerne. 150.000 husstande har hidtil tilmeldt sig den såkaldte Modtagerflex-ordning, hvor postbudene har mulighed for at levere pakker på bopæle, selvom kunderne ikke er hjemme. 
»Det at handle på nettet og modtage pakker er blevet en del af hverdagen for mange af os. Det skal være nemt og fleksibelt, også når det gælder leveringen, og det er det med Modtagerflex. Man får pakken leveret derhjemme, selvom man ikke er der til at åbne døren, når postbuddet ringer på. Og man skal ikke tænke på at skulle forbi posthuset eller postbutikken, for at hente det nyeste køb«, siger Eva Malene Hartmann, chef for Privatkunder i Post Danmark i en pressemeddelelse.

Sikkerheden i orden
Der er ifølge Post Danmark ingen grund til at bekymre sig om, at ens pakker forsvinder, hvis man er tilmeldt ordningen.
»Siden slutningen af november 2009, hvor ModtagerFlex blev udbredt til hele landet, har vi stort set ikke hørt om pakker, der er forsvundet i forbindelse med ordningen«, fortæller Eva Malene Hartmann til NetAvisen.

Flere vil tilmelde sig op til jul
Post Danmark forventer, at endnu flere vil tilmelde sig ordningen op til jul.
»I år tyder alt på, at der er endnu flere, der vil købe deres julegaver over nettet, så mon ikke også det vil vise sig på antallet af danskere, der ønsker pakken leveret i skuret, når de ikke er hjemme«, siger Eva Malene Hartmann.

Man kan tilmelde sig Modtagerflex på e-posthuset, postdanmark.dk eller ved en tilmeldingsblanket på posthuset. Ved tilmeldingen kan man vælge, hvor postbuddet skal aflevere pakkerne.

Klik her og læs mere