Der er så meget vand på vejen, at bilerne drukner

Vejene omkring Hjørring står mere eller mindre under vand efter det voldsomme regnvejr, som har præget Nordjylland det meste af natten og formiddagen.

Steen Kelman Hansen, som bor i Hjørring Nord, mødte de massive vandmasser på vej på arbejde.

– Jeg nåede at bremse op, inden jeg kørte igennem vandet. Jeg kunne se, at der var en kassevogn, der havde forvildet sig derud, men den nåede ikke igennem vandmasserne, fortæller han.

I stedet for at køre gennem vandet, fandt han sin telefon frem og filmede kassevognen, som var kørt fast i vandmasserne.

– Kassevognen i videoen holder der, hvor vandet er lavest. Den gik i stå, da han var på vej igennem, så føreren måtte kravle ud af bilen og gå igennem vandet. Nu venter han på, at der kommer nogen og trækker den ud.

Læs også: Udnyttelse af regler presser danske chauffører

Græsplænen ligner en rismark

Steen Kelman Hansen fortæller, at der ligger omkring en meter vand på flere veje omkring Hjørring. Selv græsplænerne omkring Steen Hansens arbejdsplads er blevet oversvømmet.

– Græsplænerne er helt dækket af vand, så de ligner rismarker nu. Man kan godt få sig et ordentligt soppebad derude, fortæller Steen Hansen og henviser til videoen, hvor han stikker en tommestok ned i vandet og måler omkring fem centimeter vand.

Selvom vandmasserne er enorme og Steen Hansen kom en halv time for sent på arbejde, fortæller han, at stemningen er god i Hjørring.

– Der har været godt med vand denne gang, men der har ikke været skybrud. Vi er jo rimelig vant til store mængder vand, så stemningen er stadig god, siger han.

Læs også: Bestilte fartbølletjek er en succes

Der er faldet mere regn i Nordjylland i løbet af det seneste døgn, end der normalt falder i hele oktober, skriver TV2.