Mød parrene fra Nybyggerne

På billedet ses Isabella fra grønt hus. Foto: Thomas Sinkbæk/TV 2

FREDERIKSSUND: Har du siddet klistret til skærmen for at følge med i, hvordan parrene uge efter uge løser kreative boligopgaver? Så er du måske interesseret i personligt at gå rundt i husene og få en snak med dit yndlingspar.

Den mulighed får du nu. Den 26. november afholdes en begivenhed, hvor du kan gå rundt i husene. Nybyggerparrene har arbejdet hårdt på at personliggøre husene efter deres helt egen stil og behov, hvilket du selvfølgelig kan spørge mere ind til, da parrene også vil være der.

Læs også: Forsker: Underholdning om arbejdsløse er smagløs

Nybyggerne

  • Nybyggerne er et tv-program på TV 2, hvor fire par dyster om at bygge og designe et hjem. I det sidste afsnit af sæsonen, stemmer seerne på en vinder, som vinder det hus, de selv har designet. Lige nu sendes sæson 9 på TV 2.

Allerede interesse

Arrangementet har allerede tiltrukket sig opmærksomhed, også udenfor lokalområdet i Frederikssund. Nils Holst-Jensen på 35 år fra København følger med i Nybyggerne hver torsdag. Han har allerede sat kryds i kalenderen.

– Jeg synes det vil være fedt at se de huse i virkeligheden. Jeg anede ikke, at det eksisterede før min kæreste skrev, om det var noget jeg kunne være interesseret i. Så det tænker jeg vil være den bedste dagsudflugt, siger han.

Når det kommer til hvad der tiltaler Nils Holst-Jensen ved programmet, er han da heller ikke i tvivl.

– Jeg synes det er fedt, at de tager nogle, som ikke bare har tænkt sig at male væggene hvide, men tager nogle som går efter et bestemt udtryk. Selvfølgelig på en måde, hvor man stadigvæk kan bo i det. Det er det jeg vil søge ved at tage derhen, siger han.

Læs også: Populær realityserie skaber interesse for dragshows i Danmark

Hvad siger Nybyggerne?

Dette arrangement giver også Nybyggerne mulighed for at møde de seere, som har lært dem at kende gennem programmet.

Grønt hus

Isabella Normann Noer er deltager i 9. sæson af Nybyggerne i grønt hus sammen med sin mand Naphtali Normann Noer, og hun glæder sig til at modtage seerne i det hus, som de har arbejdet på sammen.

– Jeg synes det bliver rigtig sjovt at skulle vise det frem, fordi der er noget ved at se noget i virkeligheden og være i et rum. Så jeg er meget spændt på, hvad folk vil synes om at være inde vores rum og mærke vores rum.

Isabella understreger også, at det kan give et helt andet indtryk af huset, når man ser det i egen person.

– Det at mærke stemningen og se farverne i rigtigt dagslys og ikke gennem en tv-skærm er jeg virkelig spændt på at se, hvad folk siger til, siger hun.

Gult hus

Hos “Gult Hus” kan du forvente en vaskeægte hyggestemning. Det fortæller Mads Schaumann, som er den ene halvdel af det par, som har bygget og designet “Gult Hus.”

– I “Gult Hus” er der hyggestemning. Det er en farverig, glad og positiv stemning, som Camilla og jeg synes vi er gode til at skabe. Det er ægte Mads og Camilla hygge, siger han.

Parrene har ikke været i husene siden juli, hvor de afsluttede optagelserne. Det betyder, at  noget af idyllen vil være aftaget, når man kommer på besøg d. 26. november.

Mads kaster lidt lys på, hvad der har ændret sig i husene siden optagelserne sluttede.

– Der kommer til at mangle lidt planter, fordi de er jo lidt døde. Så det er ikke ligeså grønt og frodigt, som det ser ud på tv, siger han.

Deltagerne må dog vende tilbage til husene en uge inden finalen for at gøre rent og pynte lidt op.

Blåt hus

Winta Habte Yehdego og Albert Johannes Berg fra det “Blå Hus” glæder sig også til at modtage seerne i deres hus.

– Jeg er mest spændt på at møde folk, som har set programmerne, hører hvad de har at sige og om der er nogle ting som de er blevet inspireret af, siger Winta.

De er også begge to klar til at få en hyggeligt snak med dem, som møder op. De har blandt andet fået et godt kendskab til de lokale genbrugsbutikker, men er selvfølgelig også glade for en snak om en masse andre ting.

– Vi er åbne for en snak, de kan bare spørge ind, siger Albert.

Sådan gjorde vi: Vi fandt et opslag på Facebook, som indeholder et link til begivenheden. Derfra kontaktede vi en seer af programmet og deltagerne til interviews.