Nye boliger på vej til Roskilde

Bifaldet kommer til at huse 62 nye ejerlejligheder. På billedet ses en Penthouselejlighed på 155 m2. Foto: http://Bifaldet.dk

 Roskildes nye boligkvarter ’Bifaldet’ kommer til at rumme 62 nye ejerlejligheder fordelt i fem boligblokke i 4-6 etager. Boligerne kommer til at være urbane og moderne, med beliggenhed på Musicon lige ved rockmuseet. Musicon er et område, der emmer af socialt liv og aktiviteter. Den kreative bydel ligger mellem dyrskuepladen og Roskilde station, hvor området blandt andet indbefatter skaterbane, ungdomsboliger, sociale spillesteder og meget mere.

Ejerboligere målrettet familier og ældre par
Direktøren bag, KSE Ejendomme, Kim Skotte, regner med at byggeriet vil stå helt færdigt i 2019. Ifølge Kim skotte er boligerne oplagt til familier, eller lidt det ældre klientel.

-Lejlighederne henvender sig hovedsageligt til familier med børn eller seniorpar, hvor børnene er flyttet hjemmefra og stadig søger liv omkring sig, tilføjer Kim Skotte.

Kreativ bydel med både leje- og ejerboligere
Bifaldet er oplagt til par, der gerne vil bo tæt på aktiviteter og Roskilde by. Det er positivt, at der kommer plads til andre aldersgrupper i bydelen, mener Lars Bloch, chef for Musicon-sekretariatet, der fungerer som bydelens kontor. På nuværende tidspunkt er der 200 ungdomsboliger på Musicon, og til sommer vil der stå nye kreative familieboliger klar til leje, men Bifaldet vil være de første ejerboliger der udbydes på Musicon.

-Det skaber diversitet, at vi i bydelen kan tilbyde både leje og ejerboliger meget snart, fortæller Lars Bloch.

Læs også: http://navisen.dk/blog/s-tog-til-roskilde-deler-stadigvaek-vandene/

I fælleshaven tilbydes fælleskaniner
Selvom familier kan have svært ved at slippe ønsket om have og plads til aktivitet for deres børn, så kan Musicon måske alligevel imødekomme behovet. Udover at Musicon har dansehaller og store legepladser, er der også fælleskaniner og høns til dem, der ønsker at skabe en bondegårdsstemning i bylivet.

Indtil videre har der været stor interesse i det nye boligkvarter. Der er allerede solgt flere lejligheder i første boligblok. Ifølge ejendomsdirektøren Kim Skotte har der været mange besøgende til en uforpligtende snak, og en del lejligheder er allerede solgt.

-Der er mødt mellem 50-100 gæster op til hvert åben hus-arrangement, men der er stadig en del lejligheder til salg, siger Kim Skotte.

Læs også: http://navisen.dk/blog/butikslivet-i-trekroner-blomstrer-i-fuldt-flor/