TV: EM i Tetris: Nu falder brikkerne på plads

Af Lasse Østergaard og Katja Simonsen   

Bib, bib ,bib…Den velkendte lyd fra de kantede brikker på skærmen er nem at genkende. Europamesterskaberne i Tetris er startet. Med cirka 350 deltagere er der rift om maskinerne, og der bliver konstant trykket på tasterne. Svavar Gunnarsson har tidligere stået på podiet med sølvmedaljen hængende om halsen. Denne gang higer han efter guldet og den øverste plads på podiet

– Jeg tror, jeg har en lille chance. I det mindste har jeg en chance. Der er spillere, der er bedre end mig. Det er en ære at være blandt Tetrismestre.

Læs også: »Jeg er en lille prins, som skal redde prinsesse Zelda«

Når man skal deltage i EM i Tetris, kræver det adskillige timer med joystikket i hånden og blikket rettet mod skærmen. Svavar Gunnarsson har da også lagt en del timer i den gamle konsolklassiker

– Hvis jeg har en seriøs træningsdag, så træner jeg fra jeg står op, til jeg går i seng.

Læs også: 16-årig dansker tævede Sverige, Norge og Finland

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvordan det gik Svavar Gunnarsson til mesterskaberne, og om han endte med guldet dinglende om halsen.