Bil-gadgets i særklasse

Massagepude i førersædet

Uanset hvilken prisklasse din bil tilhører, er der ingen grund til ikke at sidde godt. Så hvorfor ikke glemme køen et øjeblik, læne dig tilbage og bruge tiden på at få masseret køremusklerne. Massagepuden lægges oven på sædet og styres med en fjernbetjening. Så kan du vælge forskellige grader af afslappende massager til de forskellige grader af stressende trafik.

Se puden her.

Digital streamer

Hvis du nogensinde har leget med tanken om en personlig nummerplade, men ikke kunne beslutte dig for, hvad der skulle stå, er denne gadget måske noget for dig. En programmerbar LED-skærm viser dit foretrukne budskab eller slogan i bagruden til ham, du lige har overhalet. Skærmen styres med en fjernbetjening og får sin strøm fra bilens cigarrettænder.

Se skærmen her.

Bildoktor på telefonen

I den nørdede ende af gadget-skalaen finder vi bil-diagnose applikationen. Du tilslutter en lille måler til bilen, og den sender trådløst resultaterne videre til din smartphone. Nu kan du overvåge bilens brændstofseffektivitet og hestekræfter og tjekke, hvordan motoren har det. Alt sammen kan ses på en af de tre Android applikationer, der arbejder sammen med måleren.

Se sensoren her, hvor du også kan finde navnene på de tilhørende apps.

Følelser i bagruden

Enhver billist ved, at trafikken af og til kan vække de store følelser. Hvis du finder det svært at få udtrykt det, du har på hjerte med en håndbevægelse i overhalingsbanen, kan du sætte denne gadget fast i bagruden. Med et tryk på en knap viser den runde LED-skærm den smiley, som passer til dit humør – så længe du enten er sur, glad eller forvirret.

Se humørikon-skærmen her.

Alkotest i lommen

Til den ølglade, men samvittighedsfulde bilist, der har plads i lommen. Med denne nøglerings-gadget har du ikke bare et stopur og en lommelygte til dine natteløb, men også et alkometer, som kan tjekke, om du har fået en enkelt for meget over tørsten. Hvis din nye gadget bekræfter din mistanke om en høj promille, har du en god grund til at sætte dig ned og drikke endnu en øl.

Se lomme-alkometeret her.

One Response to "Bil-gadgets i særklasse"