Er du i bil hjem? Læs hvor forsinket du bliver

Du skal regne med en forsinkelse på 20 minutter, når du kører fra arbejde i dag i københavnsområdet.
Du skal regne med en forsinkelse på 20 minutter, når du kører fra arbejde i dag i københavnsområdet.

Vejdirektoratet varsler om risiko for sneglatte veje og beder bilister på vej hjem fra arbejde om at tage visse forholdsregler. Dette kan gøre hjemturen lidt længere.

– Man skal nok regne med 15-20 minutters ekstra tid på hjemturen i bil. Der kan selvfølgelig ske uheld, som vi ikke kan forudsige endnu, som kan danne ekstra kø, oplyser Dan Jensen fra Vejdirektoratet.

For selvom Vejdirektoratet i Københavnsområdet har været på forkant med vejret, da den varslede snestorm ikke blev så slem, som man havde forventet, skal man stadig passe på.

– Vejene er ryddede, men selvom det er marts måned, har vi stadig frostgrader, så der er risiko for isglatte veje. Men vi har saltet i løbet af natten og i dag, så forholdene er ok nu, fortæller Dan Jensen.

Det værste skulle dog være overstået, og bilister på vej hjem fra arbejde skal ikke regne med forsinkelser de kommende dage.

– Vi forventer en lille smule sne, men snemængden er aftagende, og der er tale om lokale snebyger. Det værste er overstået, så det skulle ikke blive værre ifølge de oplysninger, vi har fået fra DMI, siger Dan Jensen fra Vejdirektoratet.

Ingen forsinkelser hos Movia

Skal du med bus eller lokalbane, kan du dog godt nå aftensmaden til tiden. Trafikselskabet Movia melder om bus og lokalbanetog til tiden.

– Vi har haft forsinkelser på 10 minutter tidligere på dagen, men det er nu normaliseret, siger John Øllegaard fra Movias trafikservice.