Kvinder kan få sperm på dåse

Mellem formfuldendte designer dildoer, massagestave og velduftende massageolie i den erotiske butik Lust, kan man nu finde små kobberfarvet krukker, der indeholder mandens dyrebare hvide dråber. Måske lyder det absurd. Men Lust har i virkeligheden bare ladet sig inspirere af hudkiruger, der gang på gang har bekræftet, at sperm er godt for huden og forebygger rynker.  

 

»Det er skønt når noget så naturligt som sperm kan bruges istedet for alverdens dyre masker. I Lust er vi nemlig begyndt at satse på nye, biologiske produkter uden skadelige tilsætningsstoffer,« siger Sabina Elvstam, der er certificeret sexolog og indehaver af Lust Universe.

 

100 sunde mænd
Butikken har fået 100 sunde og raske mænd til at stille op og levere deres dyrebare sæd. Forinden er de blevet bedt om at spise et hav af økologiske grøntsager og drikke en masse frugtjuice, så spermen er så vitaminholdig som mulig. Spermen er efterfølgende blevet konserveret med en lille smule atamon, der skal få spermen til at holde sig i længere tid. Samtidig er spermen tilsat en mild duft af ananas.

 

Sådan bruger du spermen
Sabrina Elvstam siger,  at spermen skal gnides godt ind i huden. Og at der allerede efter 3-4 behandlinger, sker en synlig rynkereduktion.

(Opdateret: Dette er en aprilsnar)