Nu kan du give kvinder verden over oralsex gennem din smartphone

Din tunge kan nu finde sig vej til adskillige kvinders underliv verden over via ny app
Wagner Cesar Munhoz, Flickr

Den nye app O-Cast fra Camsoda giver nu mænd og kvinder mulighed at uploade deres orale teknikker, hvorefter kvinder kan hente optagelsen ned til deres sexlegetøj.

Appen fungerer ved, at man bevæger sin tunge rundt på telefonskærmen, ligesom man ville have gjort ved oralsex. Efterfølgende uploades optagelsen til Camsodas digitale markedsplads, og kvinderne kan gå ind og købe sig adgang til dem. Så kan optagelsen “likes”, hvis den findes tilfredsstillende nok.

– Den her app er meget primitiv, og det vil ikke være den, der kommer til at revolutionere vores sexliv. Jeg tror, jeg kan sige på alle mænds vegne, at der er stor forskel på at slikke på en skærm og så slikke en kvinde i underlivet
Siger Jakob Olrik sexolog

Sådan fungerer webapplikationen

  • Camsodas Web app åbnes på en smartphone, hvorefter man kan optage sin oral-teknik på sin telefonskærm ved at slikke og røre ved skærmen. Formålet er, at man skal forestille sig oralsex med en kvinde i virkeligheden.
  • Efterfølgende uploades optagelsen via appen til O-Cast hjemmeside, hvor der kan tilføjes en lille tekst, hvis man har lyst.
  • Kvinder kan bladre gennem O-Casts hjemmeside og kigge på andres anmeldelser af optagelserne.
  • Herefter kan brugeren købe og downloade optagelsen til deres ’Lovense “Lush” Bluetooth egg vibrator’. Vibratoren kan herefter tages i brug og efterligne bevægelsesmønstrene.

Sexolog: Stor forskel på at slikke en skærm og en kvindes underliv
Sexolog Jakob Olrik forholder sig skeptisk til appen og tror ikke, at den kommer til at påvirke danskernes sexliv drastisk.

– Den her app er meget primitiv, og det vil ikke være den, der kommer til at revolutionere vores sexliv. Jeg tror, at jeg kan sige på alle mænds vegne, at der er stor forskel på at slikke på en skærm og så slikke en kvinde i underlivet, siger han.

Læs også: Sexapps er det nye – og de er til meget mere end sex

Teknologien kan ifølge Jakob Olrik ikke erstatte mennesker, da det kun er følesansen, der bliver stimuleret. Når vi har sex, bliver flere sansere stimuleret; syn-, smags-, høre-, lugte-, føle-sansen, og dermed skabes en stemning.

– Der er så mange teknologier på vej, og vi kommer til at blive præsenteret for devices, der kan rumme flere sanser. Men på nuværende tidspunkt behøver man ikke være bange for, at vi glemmer at gå i seng med hinanden, siger Jacob Olrik.

Du kan blive syg af at slikke din skærm
Ulrich Stab Jensen, som er ledende overlæge på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Slagelse Sygehus, mener, at skærmen på mobilen generelt er meget beskidt og en potentiel smittekilde, hvis man slikker på den.

Læs også: Sexapps giver inspiration i soveværelset

– Ens mobilskærm skal betragtes som et snavset område ligesom pengesedler og andet, der har berøring med det offentlig rum. Man kan risikere at få egne tarmbakterier på sin skærm efter toiletbesøg, og endda andres menneskers bakterier og virus, siger han.
Man kan spørge sig selv, hvornår man sidst har renset sin smartphone, og derefter om det ville være hygiejnisk at slikke på den.