Dukkealfons: Jeg har ingen forsikring til mine dukker

Her er en lignende dukke, som man kan købe sig et skud sex af hos Doll-House. Foto: commons.wikimedia.org

Det kan blive en dyr fornøjelse for Rasmus Fink, hvis en af hans kunder lægger en for hård hånd på en af hans sexdukker. Han er dog sikker på, at folk ved, at de er nogle dyre damer.

– Folk ved godt, at det er mange penge, hvis de fucker dem op, fortæller Rasmus Fink.

Rasmus Fink har blandt andet fundet sin inspiration til dukkebordellet fra Sex Doll Brothel i Barcelona, men det har ikke været helt uden svie og smerte i det spanske.

Kort om Doll-House i Aarhus

  • Åbnede den 28. februar 2018
  • Ejes af Rasmus Fink og en anonym person
  • Inspireret af blandt andet Sex Doll Brothel i Barcelona
  • Bordellet i Aarhus har i alt fem sexdukker med fire temarum
  • Kritikken har blandt andet lydt på, at det vil ændre det naturlige syn på sex.

Til Arts Electronica Festival i Linz i 2017 oplevede ejeren af det spanske dukkebordel, Arran Lee Squire, at dukken Samantha havde fået sig en ordentlig rusketur, så hun nær knækkede nakken, skriver det engelske magasin Mirror.

Læs også: Sexlegetøj til mænd hitter

Det ser dog sort ud for Rasmus Fink, hvis han skal forsikre sine piger. Det lader til, at sexindustrien er en betændt samarbejdspartner, hvis man spørger forsikringsselskaberne Codan og Alm. Brand.

Ingen hjælp at hente

– På erhvervsområdet kan vi til- og fravælge, hvilke forretningsområder og brancher vi ønsker at satse på. Vi kan således fravælge områder på baggrund af begrænset ekspertise, markedsandele eller vurdering af risikoen, fortæller pressechef for Codan, Mads Houe.

Han forklarer, at dukkebordellet falder inden for sexindustrien, og den vil Codan ikke dække, forklarer pressechefen.

Hos Alm. Brand er man dog ikke lige så stålfast som Codan, men presserådgiver Christian Stokholm fra Alm. Brand løfter alligevel øjenbrynet ved tanken om et samarbejde med dukkebordellet i Aarhus.

–  Vores erfaring er, at det ikke er en særlig sund risiko. Nu er der ingen fortilfælde, fordi hans butik er den første af sin slags, så det skal i givet fald vurderes, forklarer Christian Stokholm og fortsætter:

– Det er jo en erhvervsvirksomhed ligesom så mange andre, så jeg kan kun anbefale ham at prøve at finde et forsikringsselskab.

Læs også: Sexdukker til pædofile skaber debat

Selvbesluttet forsikring er også forsikring

Rasmus Fink overvejer i øjeblikket, om han skal forsikre dukkerne. Ellers er han fast besluttet på, hvor regningen bliver sendt hen:

– Kunderne må betale, hvis de ødelægger noget. Det er jo forsikring i sig selv, forklarer han.

Ingen af hans fem dukker har endnu taget skade af at blive brugt af kunder, der betaler 800 kroner for en time med den alternative prostituerede. Han forventer også fremadrettet, at de danske mænd vil behandle dukkerne med en kærlig hånd.

Sådan gjorde vi: Idéen til denne artikel udsprang i forbindelse med åbningen af dukkebordellet, hvor flere medier dækkede historien. Denne artikel er en opfølgning på disse. Vi har interviewet alle kilder via telefon.