Pytlicks piger købt af My Group ApS

Det blev My Group Aps, der  skal møde landsholdet Foto: morgueFile
Det blev My Group Aps, der skal møde landsholdet
Foto: morgueFile

Den 16. marts faldt hammeren på Lauritz.com, og nu er det offentliggjort, at køberen af en kamp mod kvindelandsholdet i håndbold er virksomheden My Group ApS, der leverer lyd- og lysproduktion. Buddet endte på 26.000 kroner, og pengene går ubeskåret til foreningen Familier med Kræftramte Børn. De otte fuldtidsansatte og mellem 50 og 100 freelancere i My Group ApS kan nu se frem til en speciel dag:

-Jeg gør det her for at støtte den her sag, men også for at det hold, vi nu sætter, med de kunder og ansatte, vi har, får en hyggelig dag ud af det. Og så selvfølgelig også møde landsholdet på et andet plan end bare at se dem i fjernsynet, siger direktør i My Group ApS, Jes Hartmann.

Læs også: Hammerslag: Kvindelandsholdet solgt for 26.000 kroner

Normalt støtter vi med 50.000 i løbet af et år, på de her forskelligt ting, så 50.000 kunne vi jo godt have gået op til, så nu er der bare flere penge til at kunne støtte andre ting.
Jes Hartmann, direktør

I første omgang bød My Group ApS på kampen, fordi de følte, at det kunne være sjovt og en anderledes måde at støtte et godt formål.

Et røverkøb?

Kampen var  værdsat til 70.000 kroner af auktionssitet Lauritz.com, men My Group ApS måtte kun op med 26.000 kroner for at sikre sig fornøjelsen. Det beløb kunne være blevet en del højere, hvis en regulær budkrig var startet. Jes Hartmann siger:

Læs også: DBU kæmper for at holde på elitekvinder

-Normalt støtter vi med 50.000 i løbet af et år, på de her forskelligt ting, så 50.000 kunne vi jo godt have gået op til, så nu er der bare flere penge til at kunne støtte andre ting.

Beløbet, som auktionen indbragte Familier med Kræftramte Børn, skal bruges til et rekreationscenter i Silkeborg, hvor børn kan komme hen efter endt kemoforløb. Auktionen er en del af en større indsats, der i alt har samlet 385.000 kroner sammen.