Sexapps giver inspiration i soveværelset

Hvis parforholdet trænger til et ekstra pift, er der nu hurtig hjælp at hente. Nu giver sexapps gode bud på masser af stillinger, lege og andre frække tiltag, så man hurtigt kan blive inspireret og eksperimentere i soveværelset.

“Det kan være en sjov og nem måde at sætte sig og kigge på app’en inden man bevæger sig videre ind i soveværelset”, forklarer selvstændig sexolog og samlivsrådgiver, Birgit Bertelsen.

“For nogle par, der har lidt svært ved at sætte ord på intime og seksuelle ting, kan blive lidt lettere og lidt legende. Så er der mange, der pludseligt synes, at det ikke er så farligt længere – så det bare er en leg,” forklarer selvstændig sexolog og parterapeut Janne Jaaks.

Et sjovt pift
De frække sexapps kan bidrage med forskellige ideer, blandt andet foreslå nye steder, stillinger og bestemte eksperimenter, der kan give parrene ideer til, hvordan man kan dyrke hinanden på nye måder. En af de mest populære app til iPhone og Android giver blandt andet ideer til, hvad den ene part skal gøre, på hvilken måde og hvorhenne.

“Det kan da være et frisk pust til par, der kunne tænke sig lige at prøve noget nyt,” forklarer Janne Jaaks. Hun påpeger, at det er måske især er noget for de unge, der hurtigt lige vil prøve noget nyt.

Der kan dog være en konflikt i at tage det elektroniske medie med i soveværelset, hvis den stjæler opmærksomheden, forklarer Birgit Bertelsen. “Det skal absolut ikke tages med ind i sengen,” fastslår hun med et grin. “En god ide er at få inspiration og planlægge hvad man kunne tænke sig at prøve, men det elektroniske medie må ikke være på bekostning af nærhed og intimitet mellem parret. “

Begge sexologer er enige i, at hvis et par har større udfordringer problemer med manglende inspiration, bør de finde ud af det sammen gennem dialog eller få hjælp udefra.

Læs også: Danskerne vil have designerdildoer 

Læs også: Vi boller til en fortid, vi godt kunne lide