1000 bilister kører for kampen mod kræft

Det tog ikke mere end fire timer, så var 1000 medlemmer hos firmaet SponsorCar klar til gratis at påklistre reklamer på deres biler. De 1000 medlemmer var hurtige på tasterne for at støtte Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Knæk Cancer’.

"Normalt får et medlem 200 kroner kontant om måneden for at køre med en streamer på bilen," siger Johnny Magnussen, som er direktør hos SponsorCar og tog initiativet til at donere penge til Kræftens Bekæmpelse. Firmaet SponsorCar har selv valgt, at max 1000 bilister skulle deltage i projektet.

Ukendt annoncør
Bilisterne kommer til at køre gratis med reklamer i form af klistermærkarter på bagruden for en annoncør for at støtte kampen mod kræft. Annoncøren er hidtil ukendt og derfor ved bilisterne endnu ikke hvem de kommer til at reklamere for.

"Vi har et samarbejde med Lauritz.com, og derinde kan man gå ind og byde," forklarer Johnny Magnussen. Alle firmaer og annoncører har mulighed for at byde på de 1000 biler, som vil reklamere for netop deres virksomhed eller organisation. Den højstbydende vil få sin reklame på de 1000 biler, og pengene vil gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Hver en krone tæller
I skrivende stund er der budt 32.000 kroner på servicen. Det er Johnny Magnussen glad for. "Jeg synes, at det er flot. Hvert eneste krone, der kommer af sted, er jo bare super," siger han.

1000 biler med reklamer på en måned vil normalt koste minimum omkring 250.000 kroner. Johnny Magnussen håber på at firmaet rammer et rundt tal. "Jeg håber, at den runder de 100.000 kroner derinde," afslutter han.

Læs også: Quisshows skal knække cancer 

Læs også: Kræft tager flere danske liv