Efter Bieber-fiasko: Sådan håndterer du din skuffelse

Publikum var knap så ekstatiske, som på dette billede, efter at Justin Bieber, torsdag aften i Oslo, valgte at skride efter blot én sang
Publikum var knap så ekstatiske som på dette billede efter at Justin Bieber torsdag aften i Oslo valgte at skride efter blot én sang.

Lisa Kastleen, en af pigerne bag den populære Facebook-side ”Justin Bieber Danmark”, var i går til stede udenfor det spillested i Oslo, hvor den populære popsanger udvandrede efter blot ét nummer. Lisa Kastlen havde ikke selv billet til koncerten, men havde alligevel taget den lange vej fra Hvidovre til Oslo for at få en chance for at se sit store idol.

Ifølge Lisa Kastleen var stemningen euforisk.

– Det er bare lidt vildere i Norge, fortæller hun. Det samme kunne dog ikke siges, efter at popstjernen skred fra scenen.

– Folk begyndte bare at give op og gå væk. Indenfor stod en masse norske musikere og bloggere, der ikke ved noget som helst om Justin Bieber og svinede ham til, beretter hun.

Skuffelsen var også stor blandt de danske fans, der havde taget turen hele vejen til Oslo. Alligevel forsvarer fansene den unge popsanger.

Del din oplevelse med andre, som ikke nødvendigvis er Justin Bieber fans. Diskuter om det var fair eller unfair, det han gjorde.
Camilla Carlsen Bechsgaard, psykolog

– Man skal lade være med at tage tingene så tungt. Man skal grine af det. Hvis man er fan, kan man give ham en løftet pegefinger, lyder det fra Lisa Kastleen, der er HF-studerende og modeblogger.

Dokumentation: Her udvandrer Justin Bieber fra koncert. Kilde: youtube

 

Er du ligesom de danske Justin Bieber-fans skuffet over den unge popsnedker? Så frygt ej. NetAvisen bringer her en guide til, hvordan du håndterer din skuffelse.

NetAvisen har spurgt ungdomspræst på Vesterbro Thomas Nedergaard og psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard.

Giv udtryk

Der er ifølge Thomas Nedergaard vigtigt at give udtryk for sine følelser.

– Hvis du er skuffet, så få det ud. Man skal dele det med andre, siger han.

Thomas Nedergaard opfordrer dog også til at vise hensyn. Hvis du vil tale ufint, så gør det hos din præst og ikke på Facebook.

– Det er det, vi er her for. En præst er også et sted, hvor man kan lukke lort ud, lyder det fra ungdomspræsten.

Del det med andre

Ifølge psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard er det en god idé at dele sin frustration med andre.

– Del din oplevelse med andre, som ikke nødvendigvis er Justin Bieber fans. Diskuter om det var fair eller unfair, det han gjorde.

Se det i et større perspektiv

Nogle mennesker ser ifølge Camilla Carlsen Bechsgaard Justin Biebers ageren som en personlig afvisning. Derfor er det nødvendigt at se på hændelsen i et større perspektiv. Man skal ifølge psykologen forsøge at se situationen objektivt.

– Hvis man ikke kan det, kan det hjælpe at snakke med en, som ikke er Justin Bieber-fan, vurderer psykologen.

Stå sammen og elsk ham

Det er ifølge ungdomspræsten Thomas Nedergaard vigtigt at stå sammen og bakke hinanden op. At vise omverden at man elsker Justin Bieber.

– Man skal kæmpe for det, og lade være med at gøre Justin Bieber til  et svin. Det hjælper ingen at svine. Specielt ikke online, hvor det er så let, siger han.

Vend situationen

Når man står skuffet og en smule vred, efter at Justin Bieber forsvinder fra scenen efter bare ét nummer, opfordrer Thomas Nedergaard til, at man vender situationen rundt.

– Hvorfor er det, at Justin Bieber gør, som han gør? Man kan spørge sig selv, om det i virkeligheden er Justin Bieber, der har brug for kærlighed, lyder det fra Thomas Nedergaard.

2 Responses to "Efter Bieber-fiasko: Sådan håndterer du din skuffelse"