“Genialt tiltag” skal give kvinder bedre orgasmer

OMGYes.com er den nye hjemmeside for kvinder og mænd der elsker kvinder. Foto: OMGYes.
OMGYes.com er den nye hjemmeside for kvinder og mænd der elsker kvinder. Foto: OMGYes.

Film, diagrammer, øvelser og nydelse. Efter to og et halvt års forskning er OMGYes.com endelig kommet på gaden. Hjemmesiden er produktet af verdens første store videnskabelige forskningsprojekt om kvinders seksuelle nydelse. Over 2000 kvinder i alderen 18 – 95 år har været med i undersøgelsen, og produktet er enestående, mener Sexolog Janne Jaaks.

– I mange år har jeg ikke set noget så genialt, fortæller Janne Jaaks. Hun mener, at hjemmesiden er en god måde at tilegne sig et overblik over, hvad kvinder kan lide, og er godt redskab til at lære.

Læs også: Kussen er stadig fyldt med skam

På hjemmesiden er der over 50 teknikker til onani for kvinder. Med sin iPad kan man hurtigt og nemt gå ind og følge bevægelserne i teknikken med sine egne fingre på et billede af det kvindelige kønsorgan. Ifølge Janne Jaaks falder hjemmesiden på et tørt sted.

– Der er mange, der ikke ved, hvad de skal gøre dernede. Det gælder både mænd og kvinder, fortæller Jane Jaaks. I sin dagligdag som sexolog oplever hun ofte oplever mænd, kvinder og par, der søger mere viden om, hvordan man giver kvinden en god orgasme. Hjemmesiden er en god måde at danne sig et overblik over teknikker på, mener hun.

Besøg OMGYes.com her

Ekspert: Det er godt, at der er fokus på begge køn

Hjemmesiden er et tegn på en positiv tendens, mener lektor ved Institut for Antropologi ved Københavns Universitet og bestyrelsesmedlem i Sex og Samfund, Barke Oxlund.

– Det er centralt, at begge køns nydelse bliver italesat, forklarer Bjarke Oxlund, der ser det som vigtigt, at den seksuelle frihed er i fokus både hos mænd og kvinder. Dog ser han det problematisk, at der kun er fokus på det kvindelige kønsorgan på hjemmesiden.

– Det er huden, der er kroppens største organ, fortæller Bjarke Oxlund, som mener, at hele kroppen skal i fokus, når der er tale om seksuel nydelse. Janne Jaaks nikker genkendende til, at der er problematikker ved hjemmesiden. Blandt andet kan den ikke lære brugeren om, hvor kraftigt man udfører teknikkerne. Til det mener hun, at en samtale er bedre.

Besøg Janne Jaaks hjemmeside her

OMGYes.com går snart i gang med deres næste forskningsprojekt i kampen for kvinders orgasmer. I deres næste projekt vil de gå ind og undersøge, om der sker en generel udvikling i, hvad der stimulerer kvinder gennem livets faser. Forskningsprojektet vil ved dens afslutning indgå som en integreret del af OMGyes.com.