Kendt radio-vært sætter luksuslejlighed til salg

Køkken/alrum
Tidligere lå køkkenet gemt i den bagerste del af lejligheden, men er nu kommet til sin fulde ret i form af et stort, lyst køkken/alrum. “Husets hjerte” beskriver ejeren det som. Til venstre ses udgangen til lejlighedens altan.

Luksuslejligheden på Nørrebrogade i København er – blot en måned efter at den figurerede i DR-programmet ’Kender du typen?’ – nu blevet sat til salg. Lejligheden fik skærmtid i forbindelse med, at programmets eksperter skulle forsøge at gætte, hvem lejlighedens ejermand er.

Og han blev gættet. Ejermanden af den 169 m2 store lejlighed er radioværten Nicholas Kawamura, kendt fra DR’s radioprogram Lågsus på P3. Sammen med kæresten, modebloggeren Trine Kjær, købte han lejligheden i 2014. Siden da har parret stået for en gennemgående renovering af hele herligheden, som nu altså er sat til salg.

Savner vand og skov

– Vi sælger den, fordi vi gerne vil lidt væk fra byen. Jeg har personligt boet i byen i de seneste 15 – 16 år, og både min kæreste og jeg drømmer om lidt mere luft omkring os. Tættere på vand og skov, siger Nicholas Kawamura om grunden til, at de nu vinker farvel til Nørrebro-hjemmet.

Nicholas Kawamura har da også overvejet, om lejlighedens medvirken i ’Kender du typen’, vil have nogen betydning for et salg:

– Jeg har da haft en lille bekymring for, at nogen ville vise interesse udelukkende pga. programmet. Altså, uden egentlig at ville være interesseret i at købe, men bare vil kigge. Jeg er dog ikke bange for, at det vil have afgørende betydning for det endelige salg.

Selvom parret har besluttet sig for at sælge, er det ikke uden vemod, at de vinker farvel til det område, der igennem de sidste to år har været deres fælles hjem:

– Jeg kommer til at savne morgenerne, hvor jeg cykler ud gennem baggården til Blågårdsgade. Lige dér, hvor croissant -og kaffeduften fra caféerne rammer mine næsebor, før jeg når ned til søerne.

Læs også: Vi er vilde med kendte i køkkenet

Home is where the heart is

Det er især beliggenheden, som er helt særlig, mener radioværten:

– Hvis du vil bo i byen, så er det altså lige her, du skal bo. Lejligheden er enorm sammenlignet med, hvad der ellers ligger her i området, og så er den jo totalrenoveret. Vi har moderniseret den med stor respekt for dens klassiske og herskabelige stil og derfor ingen billige løsninger.

Særligt køkken/alrummet er en af lejlighedens store forcer og da også et af parrets favoritrum. Som en ven af Nicholas Kawamura forklarer i ’Kender du typen’, er radioværten noget af en tryllekunstner i et køkken, og der er her blevet lavet meget mad igennem tiden:

– Jeg kommer til at savne vores store, skønne køkken/alrum. Det er et fuldstændigt magisk rum. Lysindfaldet er så smukt og der er højt til loftet. Det er dét rum, som vi har opholdt os allermest i.

Læs også: Generation ’kan selv – vil selv’ er kommet på boligmarkedet

Parret har sideløbende med den gennemgribende renovering lagt vægt på at bebo lejligheden for virkelig at kunne ”gå den til”:

– Vi boede i lejligheden undervejs og mærkede derfor, hvad der ville fungere, og hvad man ville have brug for i sin hverdag. Eksempelvis har vi rykket køkkenet fra den bagerste del af lejligheden helt ind i midten. Dermed har vi gjort det til hjemmets “hjerte” i form af et kæmpe køkken/alrum. Vi har også udvidet det gamle “københavner-badeværelse” til dobbelt størrelse, hvor der er plads til det hele.

Har du penge på lommen, kan luksuslejligheden, der kom på markedet i torsdags, altså nu blive din. Prisen lyder på 6.495.000 for Nørrebrohjemmet.

Klik på nedenstående galleri og se hele lejligheden. Artiklen fortsætter under galleriet. 

Læs også: »Stort set alt kan gå galt i et selvsalg«

Få store lejligheder i 2200

Mægler Jesper Sinnerup Christoffersen ved Lokalbolig er glad for, at netop de har fået muligheden for at udbyde lejligheden, og forklarer, at en lejlighed af denne kaliber er en sjældenhed på Nørrebro:

– Den er meget unik, fordi det er en herskabslejlighed. Dem er der ikke så mange af på Nørrebro, fordi det er et gammelt arbejderkvarter, siger han.

Han understreger, at udbuddet af lejligheder på Nørrebro lige nu er småt. Området er populært, og lejlighederne her bliver solgt meget hurtigt.