Ny radiokanal til rockelskere

Ny radiokanal satser på rock til unge
Ny radiokanal satser på rock til unge

MyRock er en ny radiokanal, der går i luften i dag. Kanalen henvender sig til unge rockfans, fortæller kommunikationschef hos SBS Radio Jesper Jürgensen:

-Vi har lavet en kæmpe undersøgelse og kunne se, at der ikke rigtig er nogen kommercielle kanaler, der spiller ung rockmusik, såsom Volbeat, Foo Fighters og Linkin Park. Derfor er det en unik position for sådan en kanal.

Musik som på Roskilde Festivalen

SBS radio skriver i en pressemeddelelse, at radiokanalen kan høres i storbyområderne og henvender sig til unge mellem 15 og 30 år. Den vil  blive en del af koncernens radioportefølje, som allerede indeholder Nova, Pop FM og The Voice. Håbet er at tiltrække nye lyttere fra public service kanalerne og samtidig fastholde de nuværende lyttere på de andre kanaler, fortæller Jesper Jürgensen:

-Vi vil gerne tiltrække lyttere fra DR, men også skabe en profil, der ikke trækker lyttere væk fra de kanaler, vi allerede har. Derfor er det ret logisk, at en ny kanal skal være en rockkanal. Det vil være ny rock, ligesom det du kan høre på Roskilde Festivalen.

I starten vil kanalen kun koncentrere sig om musikken, men Jesper Jürgensen siger, at der muligvis vil komme værter i fremtiden. Det vigtige er at holde stilen moderne og ung, fortæller han:

-Vi har gjort den ung i stedet for at gøre den bred. Derfor vil der ikke blive spillet gammel rock, som for eksempel Bruce Springsteen.

Se frekvenserne her.