Segway til Politiet hitter

Der findes politibetjente på cykler, på heste, i biler og  nu på muligvis Segway køretøjer.  I stedet for at politi betjente går rundt i de smalle gader, kan de hoppe på en to hjulet elektrisk cykel, som kan køre i områder politivogne ikke har mulighed for. Vestegnens Politi har testet de verdens kendte Segway Køretøjer i mere end 3 måneder og har i dag sendt evaluering til ledelsen.

 
Positive resultater
 
Segway køretøjer er blevet testet af politibetjente  i henholdsvis byerne: Albertslund, Høje Taastrup, Adveøre og Ishøj. Politibetjentene har testet køretøjerne i knap 3 måneder og videregivet deres evaluering. Nu skal ledelsen tage stilling til, hvorvidt politibetjente på Segway bliver en realitet eller ej:
 
”Der har overordnet kun været positive tilbagemeldinger. Køretøjerne er fleksible, når man skal køre på de smalle gader. De kan køre omkring 20 km i timen, også er køretøjet højt, så politibetjentene har mulighed for at kigge langt over høje hække”, siger Ulrik Hove.
 
”Der har ikke været særligt mange negative ting med Segway, men det er en ny måde at arbejde på og vi skal have tænkt hvordan det er den mest optimale måde at bruge dem på”, tilføjer Politikommissæren.
 
Segway køretøjer bliver brugt i mere end 1000 organisationer, verden over. De bliver brugt hos politiet, brandvæsenet og ikke mindst i lufthavnen i lande som USA, Dublin og Tyskland. Svaret fra evalueringen vil finde sted i næste uge. 

One Response to "Segway til Politiet hitter"