Singleforældre er en god forretning

Singleforældre søger et godt fællesskab og noget inspiration. Det er de villige til at betale for. Foto: Arrajol.com

Der findes mange datingsider for singler, men knap så mange for singleforældre, som ønsker at finde kærligheden eller et godt fællesskab.

Singleplus.dk, er den største datingside for singleforældre med børn på landsplan. Siden er populær og velbesøgt af singleforældrene. Morten Wagner og Freeway-koncernen har opkøbt Singleplus, og koncernen er tilfredse med udvidelsen af deres forretning.

– Singleplus har ikke samme koncept, som andre store datingsider. Formålet med tjenesten er, at singleforældre kan samles og få fede oplevelser med børnene, siger den nye direktør for Singleplus.dk, Jonas Cronfeld.

– Jeg regner absolut med, at Singleplus i nærmeste fremtid, bliver en succesfuld forretning.

Læs også: Firma søger fiktive kvinder til at lokke mænd på danske datingsider

Stærkt fællesskab

 Jonas Cronfeld er medstifter af den velkendte datingside, Single.dk. Ifølge ham er det tydeligt, hvad der adskiller Singleplus fra de andre tjenester.

– Singleplus har et meget stærkt community, som ikke findes hos andre tjenester. Siden 2005 har siden faciliteret mere end 38.000 arrangementer.

Det stærke fællesskab og de mange arrangementer, som Singleplus sørger for, er en af grundene til, at forretningen kan være god. Det mener Ulla Karabatic, psykolog og skilsmisseekspert.

Læs også: Datingside for pensionister lukker

– Singleforældre leder ikke nødvendigvis efter sex og kærlighed i første omgang. De vil gerne være en del af et fællesskab, hvor de kan få inspiration af andre singleforældre.

– De er villige til at bruge penge, for at forblive i den kreds, som de selv har været med til at skabe. Hos andre datingsider, er der en tendens til, at folk opsiger deres abonnement, så snart de har fået en kæreste og det er også naturligt, siger Ulla Karabatic.

Børnene er det vigtigste

Når man har et barn, er man ikke længere kun ansvarlig for sig selv. Singleplus står for mange af de arrangementer og oplevelser, som singleforældrene har været en del af. Det får singleforældrene til at fortsætte betalingen.

– Når man bliver far eller mor, kommer barnet i første række. Mange datingsider for singleforældre gør det muligt for disse børn at opleve ting, som de måske ikke havde oplevet i hverdagen.

– Hvis moderen eller faderen kan se, at barnet har det godt, vil de naturligvis fortsætte med at give barnet lignende oplevelser, og derfor vil de med glæde betale, hvis det er det der skal til, siger eksperten.

– Jeg ved også, at mange singlemødre er blevet afhængige af disse sider. De ønsker ikke at gå glip af noget, og derfor holder de sig hele tiden opdateret på siden. På nogle sider kan man også debatterer med andre brugere, siger hun afsluttende.

Sådan gjorde vi: Vi læste i en pressemeddelelse, at datingsiden, Singleplus, var blevet opkøbt. Vi ringede til Singleplus´ nye direktør for at høre, hvorfor en datingside for singleforældre var interessant at investere i. Derudover ringede vi til Ulla Karabatic, for at høre hvordan singleforældre kan være en god forretning.