Ungdomshuset fejrer 30 år på bagen

 Kl. 21. inviterer ungdomshuset til 30-års fødselsdagsfest i Københavns nordvest kvarter. De fejrer også, at det er 4 år siden, at de flyttede fra Jagtvej 69 til Dortheavej 61.

På Facebook er der indtil videre 457 tilmeldte og ca. 3.000 inviterede til begivenheden.
   Ifølge eventet kommer ungdomshuset til at runge af punk, dødsmetal og rock. De oplyser, ”at du selv bestemmer, om du vil betale 69 eller 61 kr.” for at deltage og ligge øre til bands som bl.a. Bomberegn, War of Destruction og Undergang.

Festlig bomberegn på Nørrebro
En af de feststemte unge er “Dex”, der læser på København Tekniske Skole. Han har været i Ungdomshuset siden 2006 og besøger stedet flere gange om ugen. Dex mener, at aftenens helt store begivenhed bliver bandet Bomberegn og forklarer til Netavisen, at det er en blanding af rock n roll og crosspunk.

I løbet af aftenen er der planlagt en masse sjove indslag, fx ”cocktailbar og gavebord”.
   ”Der tit er alle mulige former for gøgl. For nyligt var der noget, som hed Freakshow, hvor en af mine venner piercede sig selv på scenen. Der sker altid noget forskelligt, fx karaoke eller folk der spiller Diablo, ” siger Dex til Netavisen.

Festen slutter officielt kl. 5.00 lørdag morgen, men fejringen fortsætter lørdag, hvor der sluttes af med et brag: Nørrebros nattehimmel bliver afslutningsvis oplyst af et fyrværkerishow.

Sikkerheden er i top
Ifølge Dex kan du trygt kigge forbi ’Ungeren’ i aften eller lørdag. ”Sikkerheden er i top, der er aldrig noget, ” fastslår han.

Det var desværre ikke muligt at få en udtalelse fra festens arrangører, der i øjeblikket har travlt med at klargøre festen.

Læs også:
Nørrebro multikultur eller parallelsamfund 
Ungdomshuset har mistet sin kultstatus  
Der er så stille i Ungeren 

Kilder:
Facebook event 
Ungdomshusets hjemmeside