Få billetter til X Factor-finalen

Hvis du er glødende X Factor-fan og ikke har fået købt en billet til aftenens finaleshow  i Herning, så kan det nås endnu. Modsat sidste år, hvor der blev solgt 38.000 billetter ved finalen i Parken, så er der endnu ikke udsolgt af de 14.000 billetter til showet i Jyske Bank Boxen aften.

– Vi har nogle få ståpladser tilbage, men alle siddepladser er udsolgt for lang tid siden. Der er stadig mulighed for at købe billetter, både dem helt oppe ved scenen, og dem der er lidt længere bagud og billigere, fortæller DR’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

Billetterne blev sat til salg fredag d. 10. februar, og stort set alle de gode pladser var udsolgt ca. 10 dage efter.

Ikke tal på overskydende billetter

– Hvis vi havde manglet at sælge 1000 billetter, så ville man kunne se det, for så ville der være huller rundt omkring, men det er slet ikke så mange, der mangler, siger Jan Lagermand Lundme, der dog ikke kan sætte tal på, hvor mange billetter der er tilbage. Han understreger dog, at der ikke er mange tilbage.

Jan Lagermand Lundme har tidligere fortalt, at X Factor er en begivenhed, som samler hele befolkningen. Efter fire sæsoner, hvor finalen er blevet holdt i København, så var det nu på tide at rykke finalen ud i landet.

– Alle er ikke klar endnu, men vi har også nogle timer endnu til klokken er 20, afslutter Jan Lagermand Lundme.

Udover X factor-finalisterne vil Medina, KATO, Lukas Graham, Oh Land og Alphabeat optræde.

X Factor bliver sendt i aften kl. 20.00 på DR1

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Læs mere:

Tidligere vindere gider ikke X Factor

DR i tvivl: Fortsætter X Factor?