Radio: Casper pjækker på fredag for at spille konsolspil

Der bliver lige nu reklameret heftigt for det nye Red Dead Redemption 2, der udkommer 26. oktober
Foto: Alma Vrå Hjorth

Casper Severinsen er 28 år og arbejder til daglig som civilingeniør hos Novo Nordisk.

På fredag d. 26. oktober skal hans kollegaer dog ikke forvente at se ham på arbejdet. Det er nemlig den dag  konsolspillet Red Dead Redemption II bliver udgivet, og Casper Severinsen har valgt at tage en fridag fra arbejdet, for at kunne spille det længe ventede spil hele dagen.

– Jeg tager den her fridag for at kunne pleje mit indre legebarn. Der er så meget stress omkring os, og derfor tror jeg, at det er en rigtig god idé at sætte alt det på pause lidt, og bare have lov til at lege, siger han.

Og ifølge Casper Severinsen er han ikke den eneste fan, der har dén plan. Han kender selv flere andre, der tager en dag ud af kalenderen, så snart de får fingrene i det længe ventede spil.

Udviklet er verdens bedste

Spillet Red Dead Redemption er et konsolspil, hvor man får lov til at være lovløs cowboy i det vilde vesten i slutningen af 1800-tallet.

Det er den amerikanske spiludvikler Rockstar Games, der har udviklet spillet, og ifølge Magnus Andersen der er chefredaktør på spil-magasinet GameReactor, er det en af de største og mest respekterede spiludviklere i verden.

Han er derfor ikke i tvivl om, at spillet nok skal leve op til de tårnhøje forventninger.

Ifølge ham er det dog svært at spå om, hvor mange eksemplarer Red Dead Redemption vil komme til at sælge.

– I spilverdenen holder man salgstallene meget kort ind til kroppen, så vi må gætte os til et tal. Et bud kunne dog være et sted mellem 60 og 70 millioner, siger han. 

Du kan høre meget mere om Red Dead Redemption i indslaget herunder.

Red Dead Redemption udkommer I hele verden d. 26. oktober.

Sådan gjorde vi: Idéen opstod, fordi den ene journalist i forvejen har en interesse for gaming. Vi fik kontakt til Casper Severinsen ved hjælp af sociale medier, og Magnus Andersen ved research på nettet. I begge tilfælde tog vi ud til kilderne og interviewede dem. 

One Response to "Radio: Casper pjækker på fredag for at spille konsolspil"