SKAT kan hjælpe dig som iværksætter

Drømmer man om at starte sit eget trendy tøjmærke, eller udvikle det nyeste cykelteknologi, så kan man overveje at besøge adskillige Skattecentre i Landet. Der er nemlig informationsmøde om de skattemæssige pligter man har når man starter en virksomhed. SKAT opfordrer unge iværksætter til at deltage. Birgitte Uhrenholdt fra markedsføringsafdelingen forklarer at:

"Ivrige iværksættere skal helst ikke oprette virksomhed med hovedet under armen, SKAT har igennem hele året informationsmøder som kan benyttes af virksomheder og unge iværksætter. Til disse kurser kan unge iværksætter hvordan de håndtere deres pligter"

På kursets møder kan man lærer bl.a. om hvordan man angiver og indberetter til moms, og hvordan du betaler skat af din virksomhed. Brigitte Uhrenholdt føler det er yderst vigtigt at man ikke opretter virksomhed uden at danne sig en grundig viden om pligterne. Hvis man ikke har styr på virksomhedens skattepligter, mener Brigitte Uhrenholdt at:

"Hvis man ikke har styr på kan det resultere i unødvendige gebyrer" siger Brigitte Uhrenholdt

"SKAT hejser flaget for aspirerende iværksættere, vi vil bidrage med en hjælpende hånd så de kan ruste virksomheder op til de udfordringer der ligger forude." tilføjer Brigitte Uhrenholdt

One Response to "SKAT kan hjælpe dig som iværksætter"