Unge iværksættere flytter sammen

Foto: Nest Copenhagen
Den 1. april flytter de unge iværksættere ind
Foto: Nest Copenhagen

Et helt nyt bofællesskab i København samler de største talenter inden for dansk iværksætteri og lader dem bo sammen. Ved at lade disse unge talenter bo sammen i befællesskabet kaldet Nest håber Morten Krarup Kristensen at være med til at forme fremtiden for den danske elite.

– De kommer til at skabe nogle sindssygt stærke relationer, som vil gavne Danmark på sigt. Jeg tror på, at det er et netværk, som virkelig vil gøre en forskel om 10-20 år, siger medgrundlægger Morten Krarup Kristensen.

De kommende beboere er også klar til de høje forventninger:

– Jeg glæder mig sindssygt meget til at flytte ind. Det bliver ekstremt spændende at se, hvad der kan komme ud af det, siger den kommende beboer Alexander Almegaard.

– Vi tror på, det bliver et netværk. Et fællesskab som ikke nødvendigvis er relateret til et sted, men til den gruppe af mennesker, som er med til at lave det her, siger Morten Krarup Kristensen.

De kommer til at skabe nogle sindssygt stærke relationer, som vil gavne Danmark på sigt. Jeg tror på det er et netværk, som virkelig vil gøre en forskel om 10-20 år
Morten Krarup Kristensen, medstifter af Nest Copenhagen

Læs også: Iværksættere: Ja tak, til ny barselsordning

Uddannelsen er ikke vigtigt

Det vigtige er ikke, hvilken uddannelse beboerne hos Nest har. Det vigtige handler om, at beboerne er nogle entreprenante og ambitiøse mennesker. Mange gange har de meget energiske iværksættere ikke en uddannelse, men de har det rigtige gåpåmod, forklarer Morten Krarup Kristensen.

Læs også: Danske iværksættere indtager Brasilien

– Hele visionen er baseret på, at samle omkring 20 mennesker med interesse for iværksætteri og for at skabe noget, siger Alexander Almegaard og henviser til at høje karakterer ikke er nok til at flytte ind.

– Jeg forventer en hverdag, hvor vi kan sparre med hinanden omkring alle de problemer, vi støder ind i, siger Alexander Almegaard og håber, de fælles interesser kan være med til hjælpe dem i hverdagen.

Det skal ikke være et arbejde

Fakta om Nest Copenhagen

  • Åbner d. 1 april 2014
  • Der flytter 20 nye beboere ind
  • Bofællesskabet er beliggende på Reventlowsgade 10 i København V

Det nye bofællesskab, Nest, får 20 nye beboere den første april. Det er et hus, hvor omgivelserne skal lyse af kreativitet, og hvor ideerne kan få frit løb. Nest kom ud fra ideen om, at skabe nogle omgivelser hvor man ikke skal arbejde, men hvor man kan bo og kan slappe af, forklarer en af Nest’s grundlæggere, Morten Krarup Kristensen.

– Det skal være et sted hvor man ikke arbejder, men løber, laver mad, spiller skak eller ser fjernsyn sammen med folk, der har samme forståelse og interesse for, hvad man gerne vil, siger Morten Krarup Kristensen.

2 Responses to "Unge iværksættere flytter sammen"