Skynd dig! Kun 20 pladser tilbage

Der kan nogle dage, være ekstra mange i Københavns Lufthavn.  Foto: Terry Wha
Der kan nogle dage, i påsken, være ekstra mange i Københavns Lufthavn.
Foto: Terry Wha

Hvis du står, og drømmer om sol, strand og varme, skal du være hurtig. Hos Star Tour melder de snart om alt udsolgt på deres rejser. Det er især Mallorca, Tyrkiet, Kreta og Gran Canaria, der hitter hos danskerne.

Hos FolkeFerie er der også booket helt op. De har 20 pladser tilbage, og hvis man vil afsted, skal du til Billund. Alt er udsolgt fra København.

– De rejser, vi har fra Kastrup, har vi fået solgt til fuld pris. De rejser, vi har fra Billund, har vi måtte reducere lidt i pris, siger productmanager hos FolkeFerie, Trine Bodholdt

– Der er faktisk ved at være total udsolgt. Man skal være meget hurtig, hvis man skal have en billet, siger, salgsdirektør hos Star Tour, Stig Elling.

Hvis man så vil have lidt sol og varme i påsken, skal man satse på afbudsrejser. Star Tour har fået omdirigeret nogle fly fra andre nordiske lande, hvor de ikke holder påskeferie

– Det gør, at vi har fået en ekstra kapacitet på 3000 pladser, siger Stig Elling.

Københavns Lufthavn forventer ikke flere rejsende end normalt

Der er næsten ikke noget forretningsmæssig trafik i påsken. Derfor forventer Københavns Lufthavn ikke den store trafik i påsken.

– Det meste af Europa holder påske, så der er ikke nogle der rejser erhvervsmæssigt, siger, pressechef i Københavns Lufthavn, Søren Hedegaard Nielsen.

Man forventer ikke, at få flere rejsende end man plejer, igennem Københavns Lufthavn, i påsken. Der vil dog være nogle få dage i påsken, hvor der vil være flere rejsende end normalt.

– Der er til gengæld, mange der skal hjem op til påske. Onsdag, torsdag, fredag og lørdag op til skolernes ferie vil der være rigtig mange, der vil tage af sted. De sidste påskedage kan man også forvente en del flere i lufthavnen, siger Søren Hedegaard Nielsen.