Engageret kollegianer i kamp for de ældre

Chritsian Buje Tingleff er kommunalvalgskandidat fra Det Konservative Folkeparti i Gentofte. Og han har styr på sagerne.
Chritsian Buje Tingleff er kommunalvalgskandidat fra Det Konservative Folkeparti i Gentofte. Og han har styr på sagerne.

Spørger man alle omkring Christian Buje Tingleff, så er de ikke i tvivl om, hvordan han beskrives bedst: Han er engageret, ambitiøs og trives bedst under pres. Hverdagen står på både jurastudie, bestyrelsesposter, studenterpolitik og arbejde i et advokatfirma.

Og ambitiøs har Christian altid været. Som meget ung var han ikke et legebarn, og hans far fortæller, at når Christian om eftermiddagen kom hjem fra skole, så var det tv-kanalen DK4, der stod i højere kurs end tegnefilmene.

Christian Buje Tingleff
– 25 år
– Bor i Charlottenlund
– Læser jura på Københavns Univesitet
– Legal Intern i advokatfirmaet Stokholm & Lindegaard

Selvom Christian er ung, så står ældreplejen som en af hans vigtigste mærkesager.

Christian vægter nemlig familien meget højt, og ifølge hans ven og kampagneleder, Sonny Gaardslev, så har Christians farmor en finger med i spillet. Hun har oplevet en velfungerende ældrepleje, som han har sat som sit mål at bibeholde og videreudvikle.

Stædig kollegianer

Christian bor på kollegium. Og også her er der styr på tingene. Med udsigt udover Øresund og en bygning, der mest af alt ligner et slot, har Christian indskrevet sig som administrator for stedet.

Hans ven og fælles kollegianer Christian Seger fortæller, at Christian også har godt styr på tingene i privaten.

Det eneste der står ud på hans ellers spartanske og ryddelige værelse, er en kop fra MacCains valgkamp i USA og sengetøj med amerikanske flag. Desuden er værelset indrettet med et stort bord, så Christians venner altid kan komme forbi til en snak og et glas vin eller whisky.

Christian er uden tvivl en tjekket mand, og så er han stædig, fortæller hans nærmeste.

Hans konservative værdier er ikke til at rykke på, og angriber man dem, så får man helt sikkert et svar igen, lyder det fra hans arbejdsgiver, Jeppe Stockholm, der også beskriver det som en klar styrke.

Gentoftes konservative borgmester, Hans Toft, er også enig i, at Christians standhaftighed er en god ting. Han er sikker på, at Christian nok skal nå langt inden for politik. For dem, der når længst, er også dem, der ikke giver op, mener han.