Voxpop: »Jeg føler, at mænd beglor mig i fitnesscentret, hvis jeg har en dårlig dag«

Maria Marjorie Castillo Mayorga
Maria Marjorie Castillo Mayorga, 25-årig designassistent: Der er stor respekt for hinanden i fitnesscentret. Opsøger man blikkene, så finder man dem også. Men er man i fitnesscentret for sig selv og sin træning, så får man heller ikke blikkene.

Glor mænd under din træning. Eller gør de ikke. Det er en meget individuel sag, når det kommet til oplevelsen af mænd i fitnesscentre.
NetAvisen har spurgt 10 danske kvinder om, hvad deres erfaring er med mænd i fitnesscentre.

Flertallet af kvinderne, synes det handler om, hvilket ben man har fået ud af sengen den pågældende morgen. Nogen gange kigger mænd, andre gange ikke. Og føler man sig ikke lige på toppen, så føler man pludselig mænds blikke i nakken konstant. Kvinderne kaster også selv et blik på mændende i fitnesscentret i ny og næ. Ingen af de kvinder, NetAvisen mødte, ville aller helst være fri for mænd under træningen.

Læs også: Flere kvinder vil træne i fitness uden mænd

2 Responses to "Voxpop: »Jeg føler, at mænd beglor mig i fitnesscentret, hvis jeg har en dårlig dag«"